Προσκλητήριο παζλ και κουτί με θέμα την Αλίκη

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για προσκλητήριο παζλ με εκτυπωμένο θεματικό συρταρωτό κουτί με θέμα την "Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων". Το προσκλητήριο αποτελείται από παζλ με 9 κομμάτια (διάσταση 20x28 εκ.) και συρταρωτό κουτί με εκτύπωση διάσταση 13,5 x 9,5 x 3 εκ.

Κόστος εκτύπωσης 25€ απλό μελάνι– Θα συμπεριληφθεί στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Οδηγίες παραγγελίας

1. Πληκτρολογείτε την ημερομηνία που θα γίνει το μυστήριο
2. Στο πεδίο "Γράψτε το κείμενό σας" πληκτρολογείτε το κείμενο, τοποθεσία, ώρα, γονείς, νονοί, δεξίωση κτλ. Μπορείτε στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 
3. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς.
4. Επιλέγετε Ποσότητα
5. Ολοκληρώνεται την παραγγελία σας!

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία και να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
 Όλα τα προσκλητήρια μας παραδίδονται σε επιμέρους κομμάτια για την ασφαλή μεταφορά τους. 
• Στην τιμή τεμαχίου περιλαμβάνεται το προσκλητήριο παζλ, το θεματικό κουτί και το ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης

Μακέτα & χρόνος παράδοσης
Η μακέτα θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail που δώσατε κατά την παραγγελία σας σε διάστημα 3 με 5 ημερών από την καταχώρηση της για να την ελέγξετε και να μας ενημερώσετε για τυχόν λάθη ή αλλαγές. Όταν έχουμε την έγκρισή σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού. ** Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της κατάθεσης του συνολικού ποσού.

Προσκλητήριο παζλ και κουτί με θέμα την Αλίκη

  • Μοντέλο: 13998
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,30€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,66€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50 τεμ.

Ετικέτες: Αλίκη, Παζλ, Σειρά-Suvi