Θέμα "Αερόστατο"

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα το αερόστατο και φλοράλ vintage στοιχεία σε ροζ – βεραμάν αποχρώσεις της Σειράς Suvi. Το προσκλητήριο διαθέτει  φάκελο διάστασης  17,5Χ12,5 cm σε ματ ροζ με νερά χαρτί 170γρ. Η κάρτα του προσκλητηρίου είναι τυπωμένη σε λευκό ματ χαρτί. Κλείσιμο με σατέν κορδέλα 9mm (το χρώμα της κορδέλας με την φωτογραφία μπορεί να διαφέρει ελάχιστα)

Κόστος εκτύπωσης 25€ – Θα συμπεριληφθεί στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Οδηγίες παραγγελίας

2. Στο πεδίο "Γράψτε το κείμενό σας" πληκτρολογείτε το κείμενο, ονοματεπώνυμο γαμπρού & νύφης, τοποθεσία, ώρα, οικογένειες, κουμπάροι, δεξίωση κτλ. Μπορείτε στο τέλος του κειμένου να γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. πχ. σε πόσα καρτελάκια θα γράψουμε την δεξίωση, αν θα μπουν τηλέφωνα για ειδοποίηση παρουσίας κτλ.
4. Επιλέξτε κλείσιμο προσκλητηρίου εάν επιθυμείτε δηλαδή τα προσκλητήριο σας όπως την φωτογραφία (Με κορδέλα) ή αν επιθυμείτε χωρίς την διακόσμηση, στο πακέτο που θα παραλάβετε θα βρείτε στρογγυλά αυτοκόλλητα διάφανα για να μπορείτε να κλείσετε τα προσκλητήρια σας
5. Όλα τα προσκλητήρια μας παραδίδονται σε επιμέρους κομμάτια για την ασφαλή μεταφορά τους. Εάν έχετε επιλέξει "κλείσιμο προσκλητηρίου με κορδέλα" παρακαλούμε επιλέξτε εάν επιθυμείτε να τα παραλάβετε συναρμολογημένα. Εάν επιλέξετε χωρίς συναρμολόγηση στο πακέτο που θα παραλάβετε θα βρείτε κομμάτια από την διακοσμητική κορδέλα έτσι ώστε να μπορείτε να τα συναρμολογήσετε εσείς.
6. Επιλέγετε Ποσότητα
7. Ολοκληρώνεται την παραγγελία σας!

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία και να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

• Δυνατότητα αλλαγής χρωματισμών της πρόσκλησης σύμφωνα με την αισθητική σας.
• Στην τιμή τεμαχίου περιλαμβάνεται το φάκελο, η πρόσκληση, τα αυτοκόλλητα (για το κλείσιμο του φακέλου) και το ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης, η κορδέλα και η συναρμολόγηση

Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Η μακέτα θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail που δώσατε κατά την παραγγελία σας σε διάστημα 3 με 5 ημερών από την καταχώρηση της για να την ελέγξετε και να μας ενημερώσετε για τυχόν λάθη ή αλλαγές. Όταν έχουμε την έγκρισή σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού. ** Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της κατάθεσης του συνολικού ποσού.

Θέμα "Αερόστατο"

  • Μοντέλο: 1687
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,97€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 45 τεμ.

Ετικέτες: Αερόστατο, Floral, Vintage, Σειρά-Suvi