Θέμα "Πιλότος"

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα το αεροπλανάκι της Σειράς Suvi, με απαλό γαλάζιο σεβρών σε παστέλ vintage στοιχεία. Το προσκλητήριο διαθέτει  φάκελο διάστασης  23x10 cm σε κεραμιδί απόχρωση χαρτιού 250γρ. Η κάρτα του προσκλητηρίου  είναι τυπωμένη σε κρεμ ματ χαρτί 260γρ.

Κόστος εκτύπωσης 25€  απλό μελάνι – Θα συμπεριληφθεί στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Οδηγίες παραγγελίας

1. Επιλέγετε το σχέδιο που σας αρέσει.
2. Πληκτρολογείτε την ημερομηνία που θα γίνει το μυστήριο
3. Στο πεδίο "Γράψτε το κείμενό σας" πληκτρολογείτε το κείμενο, τοποθεσία, ώρα, γονείς, νονοί, δεξίωση κτλ. Μπορείτε στο τέλος του κειμένου να μας γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. 
4. Απαραιτήτως πληκτρολογείτε το e-mail σας, στο οποίο θα σας αποσταλεί η μακέτα με τη μορφή του τελικού δικού σας προσκλητηρίου προς έλεγχο & έγκριση από εσάς.
5. Επιλέγετε Ποσότητα
6. Ολοκληρώνεται την παραγγελία σας!

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία και να σας ενημερώσει για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 Όλα τα προσκλητήρια μας παραδίδονται σε επιμέρους κομμάτια για την ασφαλή μεταφορά τους. 

• Δυνατότητα αλλαγής χρωματισμών της πρόσκλησης σύμφωνα με την αισθητική σας.

• Στην τιμή τεμαχίου περιλαμβάνεται το φάκελο, η πρόσκληση, οι κορδέλες (όπου υπάρχουν) και το ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης


Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Η μακέτα θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail που δώσατε κατά την παραγγελία σας σε διάστημα 3 με 5 ημερών από την καταχώρηση της για να την ελέγξετε και να μας ενημερώσετε για τυχόν λάθη ή αλλαγές. Όταν έχουμε την έγκρισή σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού. ** Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της κατάθεσης του συνολικού ποσού.

Θέμα "Πιλότος"

  • Μοντέλο: 1681
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,55€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1,25€

Διαθέσιμες Επιλογές

Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 140 τεμ.

Ετικέτες: Αεροπλάνο, Πιλότος, Σειρά-Suvi