Προσκλητήριο γάμου - Dara A-Style

Κλασικό προσκλητήριο γάμου με elegant λεπτομέρειες. Το προσκλητήριο διαθέτει παραλληλόγραμμο φάκελο με κλείσιμο μύτη & κάρτα σε χαρτί πολυτελείας Old mill 250γρ. & 190γρ αντίστοιχα. Η διάσταση του φακέλου είναι 16x21,2cm.

Κόστος εκτύπωσης 25€ απλό μελάνι - Θα συμπεριληφθεί στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας

Υπάρχει η δυνατότητα τα ονόματα σας να γίνουν μεταλλοτυπία το κόστος ανέρχεται στα 100€ τα οποία θα συμπεριληφθούν στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Οδηγίες παραγγελίας

1. Επιλέξτε τον τύπο εκτύπωσης των ονομάτων σας. Απλό μελάνι ή μεταλλοτυπία
3. Στο πεδίο "Γράψτε το κείμενό σας" πληκτρολογείτε το κείμενο, ονοματεπώνυμο γαμπρού & νύφης, τοποθεσία, ώρα, οικογένειες, κουμπάροι, δεξίωση κτλ. Μπορείτε στο τέλος του κειμένου να γράψετε τις προτιμήσεις/οδηγίες σας. πχ. σε πόσα καρτελάκια θα γράψουμε την δεξίωση, αν θα μπουν τηλέφωνα για ειδοποίηση παρουσίας κτλ.
5. Επιλέγετε Ποσότητα
6. Ολοκληρώνεται την παραγγελία σας!

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία και να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες και το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 Όλα τα προσκλητήρια μας παραδίδονται σε επιμέρους κομμάτια για την ασφαλή μεταφορά τους. 

• Δυνατότητα αλλαγής χρωματισμών της πρόσκλησης σύμφωνα με την αισθητική σας.

• Στην τιμή τεμαχίου περιλαμβάνεται το φάκελο, η πρόσκληση και το ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης και η μεταλλοτυπία

Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Η μακέτα θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail που δώσατε κατά την παραγγελία σας σε διάστημα 3 με 5 ημερών από την καταχώρηση της για να την ελέγξετε και να μας ενημερώσετε για τυχόν λάθη ή αλλαγές. Όταν έχουμε την έγκρισή σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού. ** Το προσκλητήριο είναι παραδοτέο 10-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της κατάθεσης του συνολικού ποσού.

Προσκλητήριο γάμου - Dara A-Style

  • Μοντέλο: 418.010
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,12€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Elegant, Ρομαντικό, Σειρά-Rose